21 Nisan 2018 Cumartesi

Sosyal Faaliyetlerimiz - Dost Derneği

EĞİTİM

Derneğimizin öncelikli vizyonu toplumda hayvan sevgisi bilincinin yaygınlaştırılması için eğitim faaliyetlerine ağırlık vermektir. Bu bağlamda derneğimiz ilk ve orta dereceli okullarda "hayvan sevgisi" temalı "Dostların Buluşması" başlıklı seminerlerle geleceğimiz olan çocuklarımıza bu bilinci aşılamaya çalışmaktadır.

REHABİLİTASYON

Dezavantajlı ve özel eğitim alan öğrencilerimiz ile Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezlerindeki vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz programlarla hayvan sevgisini, beslemesini ve bakımını interaktif bir şekilde yaptık. Öğrencilerimiz, bakımevimizdeki engelli ve yardıma muhtaç hayvanları kendileri beslemekte; karşılıklı sevgilerini birbirine hissettirmektedir. Özellikle dezavantajlı öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın rehabilitasyonu için oldukça faydalı olan programımız yoğun ilgiyle devam etmektedir.

FARKINDALIK

Otomobil, motosiklet, mahalle halkı, esnaflar ve hayvanseverler gibi farklı gurupları buluşturduğumuz sosyal sorumluluk faaliyetlerimizle hayvan sevgisi bilincini yaygınlaştırdık. Gruplarımız ile sahipsiz sokak hayvanlarını hem besledik hem de onların daha sıcak bir ortamda yaşayabilmesi için mücavir alanlara yuvalar yaptık.
http://dost.org.tr/sosyalfaaliyetlerimiz/



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder